Frågor och svarRåg

Har du frågor om Balans Plus? De vanligaste frågorna och svaren hittar du här. Om du inte hittar svar på vad du söker, är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

 

 

VARFÖR SKA JAG VÄLJA BALANS PLUS?

Balans Plus kan vara ett bra tillskott i övergångsåldern, med innehåll av svenskt pollenextrakt framställt av naturliga råvaror som bidrar till energi och mental balans samt rödklöver som bidrar till välbefinnande i klimakteriet och en lugn och bekväm övergångsålder. Balans Plus är dessutom försedd med en noga utvald sammansättning av vitaminer, speciellt lämpliga för kvinnor i övergångsåldern. Kan användas helt utan tidsbegränsning.

 

VEM KAN ANVÄNDA BALANS PLUS?

Balans Plus passar alla kvinnor i eller på väg in i övergångsåldern. Balans Plus innehåller extrakt av pollen, där innehållet av allergener minimeras i framställningen. Av försiktighetsskäl bör man dock undvika att använda Balans Plus om man är känslig eller allergisk mot pollen.

 

HUR ANVÄNDER JAG BALANS PLUS?

Rekommenderat intag är 2 tabletter dagligen de första åtta veckorna. Därefter 1 tablett dagligen. Svälj gärna tillsammans med ett glas vatten. Rekommenderad maxdos bör inte överskridas.

Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig kost och hälsosam livsstil.

 

VAD INNEHÅLLER BALANS PLUS?

Balans Plus innehåller rödklöver och extrakt av svenska pollen där sammansättningen är noga utvald för användning i övergångsåldern. Balans Plus innehåller även B-vitaminer (B2, B6, B12, biotin, niacin samt pantotensyra) som bland annat främjar en normal reglering av hormonaktiviteten (B6) och upprätthåller slemhinnornas normala funktion (B2, niacin, biotin). Balans Plus är glutenfri.

 

VAD KAN JAG GÖRA OM JAG INTE ÄR NÖJD MED BALANS PLUS?

Naturlig egenvård tar lite tid och för att du ska kunna prova Balans Plus i lugn och ro har vi en nöjd kund-garanti som innebär att du efter åtta veckor med rekommenderat intag har möjlighet att få pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Kontakta Baltex om du vill veta mer, eller ring vår konsumentkontakt på tel 08 – 640 05 95.

Lågt dagspris_BalansPlus_2015_2

En om dagen_BalansPlus_2015_2

nöjd kund_BalansPlus_2015_2

Rosa bubbla BP

Här finns Balans Plus

Baltex Natural AB